Mesh-gaasweefsel banner

Wat is Mesh-gaasdoek?

Mesh is een materiaal voor het maken van gaasdoek, specifiek ontwikkeld voor het maken van banners. Banners gemaakt van Mesh gaasdoek worden vooral gemaakt als buitenbanner. De term ‘mesh’ wordt ook wel gebruikt voor het berekenen van het aantal gaatjes in het mesh gaasdoek van draad tot draad. Het doek is, doordat het gaatjes bevat, minder beïnvloedbaar door de wind en zal dus wanneer het buiten als banner gebruikt wordt ook veel minder last hebben van de wind.

Ontwerp zelf uw Mesh-gaasdoek banner

Bij printbanner kunt u zelf uw eigen Mesh-gaasdoek banner ontwerpen. Bovendien heeft u een ruime keuze uit verschillende maten, materialen, afwerkingen en vele extra’s. Door uw eigen tekst in te voeren op de online drukproef maakt u heel eenvoudig uw persoonlijke printbanner.

Met een Mesh-gaasdoek banner van printbanner.nl bent u verzekerd van een professionele uitstraling en een kwalitatief uitstekend product!

Ontwerp zelf uw Mesh-gaasdoek banner

Hieronder ziet u een (zeer) vergrote foto van mesh gaasdoek van dichtbij:

meshdoek-van-dichtbij

 

Hieronder ziet u een foto van mesh gaasdoek als banner:

mesh-gaasdoek-als-banner

Een banner op Mesh gaasdoek biedt u de volgende voordelen:

• Relatief lage kosten.

• Duurzaamheid, een Mesh gaasdoek gaat minimaal 5 jaar mee.

• Mesh gaas is sterk en een Meshdoek banner zal niet snel scheuren.

• Mesh gaasdoek is door zijn structuur met gaatjes zeer goed bestand tegen de wind en ontlast hiermee de ophanging van het doek.