Windschermbanner

Een windscherm of tennisdoek wordt over het algemeen gemaakt van duurzaam PVC

Duurzaam PVC of Polyvinylchloride is in 1838 door Henri Victor Regnault ontdenkt bij toeval en door het morsen van de stof vinylchloride ontstond er in combinatie met zonlicht een witte vaste stof. In het jaar 1926 ontwikkelde meneer Waldo Semon een techniek om deze vaste vorm van vinylchloride te plastificeren. Hierdoor ontstond er een flexibel, duurzaam en eenvoudig te verwerken materiaal wat wij tegenwoordig duurzaam PVC noemen.

Een windscherm of tennisdoek bevat kleine gaatjes om er voor te zorgen dat het doek, zeker bij grote oppervlakten, minder last heeft van windstoten terwijl het doek de meeste wind zal tegenhouden. Een windscherm of tennisdoek leent zich natuurlijk ook uitstekend voor het maken van reclame uitingen. Denk aan uw naam op het hek van het tennis of hockeyveld of een windscherm met bedrijfsnaam op het terras van een brasserie.

Printbanner.nl biedt u al deze mogelijkheden maar ook gewoon het windscherm of tennisdoek in een vaste kleur zonder opdruk.

Ontwerp zelf uw windscherm banner

Bij printbanner kunt u zelf uw eigen windscherm banner ontwerpen. Bovendien heeft u een ruime keuze uit verschillende maten, materialen, afwerkingen en vele extra’s. Door uw eigen tekst in te voeren op de online drukproef maakt u heel eenvoudig uw persoonlijke printbanner.

Met een windscherm banner van printbanner.nl bent u verzekerd van een professionele uitstraling en een kwalitatief uitstekend product!

Ontwerp zelf uw windscherm banner

Hieronder een foto van tennisdoek vóór bedrukking:

tennisdoek-voor-bedrukking

tennisveld

Een windscherm of tennisdoek als banner biedt u de volgende voordelen:

• Relatief lage kosten.

• Dubbele werking, windscherm en tekst- of printbanner in één.

• Een windscherm of tennisdoek is door zijn structuur met gaatjes zeer goed bestand tegen de wind en ontlast hiermee de ophanging van het doek.

LET OP! Een windscherm is niet geschikt voor het printen van foto’s of bestanden met een overloop in kleur. Alleen harde kleuren zonder overloop per ‘karakter’ kunnen worden geprint.